ÇANAKKALE / EZİNE - Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ara

12 Yaş üstü çocuklar için e-nabız üzerinden covid-19 aşı randevusu oluşturma bilgilendirme videosunu izleyiniz.

Mrt

Down Sendromu Farkındalık Günü her yıl 21 Mart'ta tüm dünyada kutlanıyor. Down Sendromu Farkındalık Günü önemi "hayatın tam içinde olmak için hiçbir engel yoktur" mesajı verebilmek. Bu anlamlı gün için okulumuz çocuk gelişimi bölümü öğrencilerinin ve öğretmenlerinin hazırladığı video gösterisi için teşekkür ediyoruz.

Mrt

İstiklal Marşımız'ın Milli Marş olarak kabul edilişinin 100. yıl dönümünde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm İstiklal Savaşı kahramanlarımızı ve milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u rahmet ve minnetle anıyoruz.

Kas

Başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun.

Kas

Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğünün Veli Bilgilendirme Mektubudur. Lütfen Okuyunuz.

Mektup için TIKLAYINIZ.

Kas

10 Kasım 2020 Salı günü Ulu Önder Musatafa Kemal Atatürk'ü okulumuzda saygıyla,minnetle,sevgiyle ve özlemle andık.

9.SINIF ALAN TANITIMI

Ülkemizin içinde bulundu salgın sürecinden dolayı bu sene 9. Sınıf öğrencilerine okulumuzda mevcut olan Bilişim Teknolojileri, Yiyecek İçecek Hizmetleri, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi, İnşaat Teknolojileri ve Elektrik Elektronik Teknolojileri alanlarında tanıtımlarımızı EBA üzerinden gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Bu tanıtım ile öğrencilerimizin ilgi ve yeteneklerine en uygun alanı ve mesleği seçmeleri hedeflenmiş olup bu noktada emeği geçen tüm meslek dersi öğretmenlerine de teşekkür ediyoruz.

PSİKOSOSYAL DESTEK ÇALIŞMALARI

Covid19 salgın hastalık sürecinde psikososyal destek çalışmaları kapsamında bakanlığımız tarafından velilerimize yönelik hazırlanmış olan sunuya ulaşmak için TIKLAYINIZ.

May

Hakları hiçbir zaman ödenemeyecek emektar, vefakar ve yüreği sevgi dolu annelerimizin

Anneler Günü Kutlu Olsun

May