ÇANAKKALE / EZİNE - Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

May

"Otizm Hastalık Değil,Dünyaya Farklı Açıdan Bakmaktır."

Mrt

"Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Anadolu Ajansı Editör Masasına konuk olarak koronavirüs önlemleri kapsamında 23 Mart'tan itibaren başlayacak olan uzaktan eğitime ilişkin detayları kamuoyu ile paylaştı."

Mrt

Cumhuriyet ile kazanılmış çağdaş haklar ve özgürlükler ile birlikte,yaşamın her alanında başarıyla yer almış tüm kadınlarımızın kadınlar günü kutlu olsun.

Mrt

"12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü" kapsamında Ezine İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen "Liseler Arası İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışması" düzenlendi.

Mrt

Elazığda meydana gelen depremden etkilenen afetzedeler için okulumuz Çocuk Gelişimi Ve Eğitimi Alan öğrencileri öncülüğünde yardım kampanyası başlatılmıştır.

Mezun Olacak Öğrencilerimizle Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Ziyaret Edildi

Tem

Okulumuz, 10 öğrenci ve 2  öğretmenin katılımıyla AB Erasmus+  projesi kapsamında,  23/04/2017-14/05/2017 tarihleri arasında İspanya´ya proje ziyareti gerçekleştirmiştir.

Tem

Okulumuz, 10 öğrenci ve2  öğretmenin katılımıyla AB Erasmus+  projesi kapsamında,  09/03/2017-31/03/2017 tarihleri arasında  Fransa’ya proje ziyareti gerçekleştirmiştir.

May

Okulumuz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanının hazırladığı Alan Tanıtım Sergisi yapıldı.